vineri, 26 august 2011

Din inima, pentru fiecare inima ... Cum ar fi sa fii tu cea care are nevoie de ajutor?


Cum ar fi daca intr-o zi cineva ti-ar spune ca nu mai ai de petrecut decat 2-3 ani cu bebelusul tau? Si daca viata ce se scurge prea repede nu e a ta, ci a lui/ei?

Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata stiind ca ziua pe care o incepi te duce catre un sfarsit prea crunt si prea grabit?

Cum ar fi sa incerci sa-i oferi copilului tau tot ce si-ar putea dori stiind ca nu poti sa-i oferi ceea ce conteaza mai mult ... sanatatea, o viata lunga si frumoasa?

In timp ce noi ne imaginam cum ar fi, o mamica isi vede copilul murind cate un pic pe zi ce trece. Antonia a fost diagnosticat cu GANGLIOZIDOZA GM 1, o boala care se manifesta prin retard psiho-motor, "speranta" de viata fiind pana la 2-3 anisori.

Speram din toata inima ca cei care vor citi aceasta poveste nu vor ramane indiferenti la suferinta unui bebelus si a parintilor si ca vor ajuta sa gasim o speranta pentru Antonia. Sa incercam sa ajutam neconditionat acesti parinti, care si ei fac tot ce e omeneste posibil pentru salvarea copilasului lor.


Va multumim !

3 comentarii:

  1. Papusa mica!Nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau ma simt ca nu te pot ajuta decat cu o vorba buna si o rugaminte catre Cel de sus!Sa te faci bine micuta Antonia si sa-ti bucuri parintii tot restul zilelor LOR!

    RăspundețiȘtergere
  2. ASA a murit Sfantul Serafim ruganduse, la canonul format din aceste 3 rugaciuni !! Tatal nostru se zice de 3 x Nascatoare de Dumnezeu 2 si Crezul 1x!! Asa ia spus Maica Domnului ca se va mantui!!! El mereu sa rugat Maicii Domnului, si la vârsta de 8 ani a căzut din turnul unde sa dus sa tragă clopotele si sa rugat la Nascatoarea de Dumnezeu!!! A căzut si na patit nimik!! De aceea toate avem copii trebuie sai invatam rugaciunea nascatoarei de Dumnezeu, care ii protejează mereu pe ingerii nostrii!!! Va pup si sper ca nu va plictisesc!! Eu locuiesc departe de casa, de meleagurile natale, si intotdeauna este bine sa avem un protector divin, Maica Domnului si Dumnezeu.
    Din putinul meu am donat pentru a o ajuta pe micuta voastra. Ma voi ruga in continoare la Dumnezeu pentru a va da putere sa luptati impreuna cu ea impotriva acestei boli.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că nici nu-mi pot imagina prin ce trec părinţii Antoniei, nu poate alina nimeni durerea aceasta cumplită. Ma rog la Dumnezeu să nu fie totusi, acesta, diagnosticul corect. Iar dacă este.. să facă o minune pentru micuţă.
    Mai cred că putem face si noi loc acestei minuni, fiind mai buni si mai toleranţi.

    RăspundețiȘtergere